İhtisas OSB hayalini gerçekleştirdi, odağına mesleki eğitimi cazip hale getirmeyi aldı

İhtisas OSB hayalini gerçekleştirdi, odağına mesleki eğitimi cazip hale getirmeyi aldı

MAKSİAD, projeleriyle makine imalat sektörünün lokomotifi oldu
DENİZLİ-DÜNYA
Türkiye’nin önde gelen sanayi şehirlerinden Denizli’de makine ve aksamları imalatçılarını tek çatı altında birleştiren Makine Sanayici İş İnsanları Derneği, sektörün sorunlarına tek elden çözümler üretiyor. Makine İhtisas OSB, hayalini hayata geçirdiklerini söyleyen MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, “DEMİOSB, Denizlimize kazandırdığımız en önemli projemiz. Meslek Lisesi mezunu gençleri sektöre kazandırmak, üyelerimizin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak için istihdam garantili kurslar başlattık” dedi.
Denizli’de makine imalat alanında faaliyet gösteren 22 sanayicinin girişimleriyle 2004 yılında kurulan MAKSİAD, son yıllarda çalışmaları ve geliştirdiği projelerle sektörün lokomotifi oldu. Üye sayısı 150’yi aşan MAKSİAD, ülke geneline açılarak İstanbul, Aydın, İzmir gibi sanayi şehirlerinden de üye kabul etmeye başladı.
Ülke genelinde üye kabul ettiklerini söyleyen MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, “MAKSİAD, makine imalatçılarını tek bir çatı altında birleştirmiş ve sektöre ait sorunların tek elden ortak çözümler üretilmesine ön ayak olmuş bir sektörel dernektir. Makine üreticisine destek olmak, makine üretimini teşvik etmek, sektöre nitelikli eleman yetiştirmek, KOBİ’lere rehberlik etmek, üreticimize profesyonel işletmecilik anlayışı kazandırmak ve sosyal aktivitelerle birlikteliğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Sektör olarak Denizli istihdamına 15 bin kişi ile önemli katkı sağlıyoruz. MAKSİAD’ı Türkiye genelinde etkin bir dernek haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.
DEMİOSB’ye yoğun talep geldi
Hedefledikleri projeleri tek tek hayata geçirdiklerini ifade eden Sarı, “ Yoğun girişimlerimiz sonucu hayalimiz olan Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşu gerçekleşti. 2 milyon 500 bin metrekare alanda kurulan DEMİOSB, ilimizde dağınık halde bulunan makine ve makine aksamları imalatı yapan firmaların bir alanda belirli plan ve standartlar dahilinde yerleştirilmeleri ve belirli ihtiyaçlarını ortaklaşa giderebilmeleri adına kümelenmelerini sağlayacak.

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı'dan Bayram Mesajı

Look

Makina Sanayici İş İnsanları Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı, ‘B

Look

MAKSİAD & DEMİOSB İFTAR YEMEĞİ

Look

Denizli Milli Eğitim Temsilcileri ile MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı Mesl

Look

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı: '' Sanayicimizin Sesine Kulak verin''

Look

MAKSİAD ev sahipliğinde kahvaltılı bilgilendirme toplantısı gerçekleşt

Look

Üniversite-Sanayi İş Birliği toplantısı gerçekleştirildi.

Look

MAKSİAD AKADEMİ Eğitimlere Start verdi

Look

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ve Yönetim Kurulu Üyelerind

Look

MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı ve Yönetim Kurulu Üyelerind

Look

Makina Sanayici İş İnsanları Derneği, ülke genelinde şubeleşmenin ilk

Look

MAKSİAD ev sahipliğinde Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi bölgesi

Look

Makina Sanayici İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri 28. Marble

Look

BAŞKAN MEHMET SARI'DAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI

Look

18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun

Look