MAKSİAD ve DEMİOSB Heyetinden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a Ziyaret
MAKSİAD ve DEMİOSB heyeti, Denizli Milletvekili Sayın Şahin Tin’in öncülüğünde, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’ı 1 Temmuz tarihinde makamında ziyaret etti.
Ziyarete MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Sarı, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ayhan Doğrar ve DEMİOSB Bölge Müdürü Sayın Himmet Ersoy da katıldı.
Gerçekleştirilen görüşmede; Denizli sanayisinin mevcut durumu, gelişim potansiyeli, üretim ve yatırım olanakları ile sanayicilerin beklenti ve talepleri kapsamlı şekilde ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişiyle geçen toplantıda, bölgenin sanayi altyapısının güçlendirilmesi ve yeni yatırım fırsatlarının değerlendirilmesine yönelik verimli istişarelerde bulunuldu.
MAKSİAD ve DEMİOSB heyeti, nazik ev sahipliği ile Denizli sanayisine ve üretim ekosistemine gösterdiği yakın ilgi ve destek dolayısıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’a teşekkürlerini iletti.